Pousada Convento Vila Vicosa Afbeelding Pousada Convento Vila Vicosa
Pousada Convento Vila Vicosa *****
Bestemming: Pousadas Portugal - Pousadas Alentejo

Pousada Convento Vila Vicosa

*****

plane hotel car

De Pousada Convento de Vila Viçosa bevindt zich in de regio Alto Alentejo, ligt vlak bij het historische centrum van Vila Viçosa en wordt omringd door prachtige tuinen. Vila Viçosa ligt tussen Elvas, Borba en Redondo en is een rustig dorpje, rijk aan geschiedenis. De Pousada bevindt zich in het voormalige klooster van Chagas de Cristo, gebouwd in de 16e eeuw in opdracht van Jaime IV, hertog van Bragança.





Hotels

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het buitenzwembad, lol maken in de speelkamer en ontspannen in de tekenkamer, die ook een piano heeft. Voor maaltijden hebben we een restaurant en een bar.

De kamers zijn ingericht in warme kleuren en voorzien van een televisie en gratis WiFi. Er zijn 11 themakamers met decoraties en elementen die uniek zijn voor elke kamer.

RESTAURANTS EN DIENSTEN

Duik in het buitenzwembad en geniet van het ruime terras met ligstoelen voor ontspanning en zonnebaden. In de winter kunt u genieten van de open haard in de bar of in de pianokamer, terwijl u geniet van een goed boek.

De keuken van Alentejana en speciale zoete kloostersnacks zijn de kenmerken van een ervaring bij het restaurant in het voormalige refectorium van het klooster, uitkijkend over de binnenplaats. In de zomer kunt u genieten van een maaltijd of drankje in het klooster, omringd door wandschilderingen uit de 16e eeuw. In uw vrije tijd kunt u genieten van het comfort van de tekenkamer of plezier beleven van onze speelkamer.

GESCHIEDENIS

Een religieus huis dat meer dan 500 jaar geleden werd gebouwd als het Pantheon voor de dames van het Huis Bragança, na de koninklijke familie de tweede meest machtige adellijke familie van het land. Het klooster, de kerk en het paleis, naast het hertogelijk paleis, zijn getuige geweest van een rijke historische periode en dankzij D. João IV, de restaurateur, dienen deze als voorbeelden van een schoonheid en rijkdom die lastig te evenaren zijn.

LOCATIE EN BESTEMMING

Vila Viçosa is een land van kerken, kloosters, kapellen en hermitages. Dit is het land van Florbela Espanca. Deze regio staat ook bekend vanwege de grote hoeveelheid marmer die hier is te vinden. Bezoek de vele musea en monumenten of grijp de kans om een bezoek te brengen aan een van de vele marmergroeves.

De stad Évora ligt op 63 km van de Pousada en Portalegre ligt op 76 km afstand. De Pousada Convento de Vila Viçosa is een Historic Hotel met 34 kamers en vijf suites.

Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pousada Convento Vila Vicosa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail